Klik hier voor nog meer waargebeurde verhalen!

 

Werken bij al-Qaida? Het kan!! Klik hier!

 

 

Bomalarm In Kandahar

Halverwege Kandahar en Mazar-I-Sharif werden deze knaapjes tegengehouden door de Amerikaanse strijdkrachten die gelegerd zijn in Bagram. Het was overduidelijk dat deze voetbalterroristen een aanslag wilden plegen. De twee Taliban-strijders zullen overgebracht worden naar Guantanamo Bay voor ondervraging!

 

 

 

Ballon Vliegt Tegen Stadhuis Sint-Niklaas

Zondagavond is een warme luchtballon tegen de toren van het stadhuis van Sint-Niklaas gevlogen. In totaal waren er zeven personen, waaronder de piloot, zes passagiers en één kind, aan boord. Er vielen geen gewonden, maar elf personen verkeerden in shock en werden overgebracht naar het ziekenhuis. Zo schrijft Gazet van Antwerpen, maar wij weten beter; dit was een poging van de al-Qaida-afdeling van Sint-Niklaas, waarover eerder bericht op deze site! Lees hier! onderaan de pagina rechts: Volgens De Amerikanen Was Het Geen Aanslag...
Het bewijs is hierbij geleverd; de instapkaart van Osama bin Laden voor de ballonvlucht van afgelopen zondag! Woont hij dan toch in Kruibeke? Onze sterreporter J. Vermeulen stelt een onderzoek in... Meer binnenkort op deze site!

 

 

WIJ ZIJN HET BEU!

Wij zijn het beu! Dit is al de tweede keer dat een al-Qaida-aanslag afgeschilderd wordt als een zelfmoord. Nu weer in Milaan, een zogezegde drugsdealer in geldproblemen die zelfmoord pleegt, een tijdje terug onze jongste recruut in Miami. Die was zogezegd depressief door een acnécrème!! Hoe verzinnen ze het! Via deze weg willen wij onze strijders eren voor hun heldenmoed!

Op De Troon


Pim Fortuyn, Osama bin Laden en de Queen mum staan voor de troon van God. God kijkt ze aan en zegt: "Voordat jullie de hemel in mogen of een plaats naast mij in mogen nemen, moeten jullie eerst vertellen waar jullie in geloven." Eerst is het aan de Queen mum. Zij kijkt God in de ogen en zegt:"Ik geloof dat politiek onmisbaar voor de democratie is, politiek brengt zoveel mensen zoveel goeds. Ik heb mijn leven gewijd aan het bedrijven ervan om alle mensen te helpen". God kijkt op en biedt de Queen mum een plaats links naast hem aan. Dan is het de beurt aan Osama. Osama recht zijn rug en zegt:"Ik geloof dat moed, eer en passie de 'fundamentele' dingen in het leven zijn en ik heb mijn hele leven deze drie 'fundamenten' nagestreefd". God, duidelijk onder de indruk door Osama`s speech biedt hem een plaats aan zijn rechterhand aan. Uiteindelijk komt God bij Pim Fortuyn terecht en vraagt ook hem:"Waar gelooft U in, meneer Fortuyn?" Ik geloof", zegt Fortuyn, "dat u in mijn stoel zit."

Osama In Irak

Onze sterreporters, uiteraard voor niks bevreesd, goed getraind in Afghanistan, plaatsen nu borden aan de grens met Irak. Zo heeft Lucas Berelul dit mooie bord neergepoot nabij de grens tussen Koeweit en Irak. Want reclame moet er gemaakt worden voor Osama.be! Oorlog of geen oorlog, het internet gaat door. In totaal worden er 1243 reclamepanelen geplaatst in de Golfregio, zodat u vrij snel Osama.be bij CNN,Al Jazeera, de BBC en alle anderen zal gezien hebben. Wilt u ook zo'n bord in uw voortuin hebben? Dat kan! Stort 100 euro op Osama's rekening en een al-Qaida-reclameteam zet het in een wip waar u maar wilt!

 

Yasser Arafat: Sexmachine!
"Hij Laat Zelfs Zijn Plastic-pop 'Sharonneke' Klaarkomen"

(uit zeer betrouwbare grot)

Een jaar of drie geleden, toen ze voor het eerst internet hadden in Palestina, kwam de president terecht bij een Nederlandse pornosite. Jaja, ik weet het wel, u wilt natuurlijk weeral weten welke site, wel: forget it! Ik heb de 'bron in de grot' belooft om dat niet te zeggen, imperialistische zwijnen! Enfin, via die sex-stek kwam Yassertje terecht bij een besteldienst van 'speelgoed voor de man', zag hij daar toch niet de Wulpse Sharonne zeker?? Dikke tieten, kale poes, joodse, enfin de hele rimram, en dat voor slechts 200 euro! Hopla, effe Visa-kaart gepakt, ingevuld, de volgende ochtend lag Sharonneke in de brievenbus! Yasser, sexbeest als hij is, komt rustig naar beneden gewandeld, in de buurt klinkt er een explosie, maar ach, alles went... Yassertje, nog een halve erecetie na het yassen door Jamila, opent nieuwsgierig de discreet verpakte bruine doos en haalt Sharonneke eruit. Helemaal wat hij verlangde; er zat zelfs een fietspomp bij!! De Palestijnse president roept er snel Conny Mus bij, een journalist is nooit ver weg! Die begint daar te pompen dat het een lieve lust is en 'binnen een mum van tijd is Sharonneke een feit!' Eindelijk, denkt Yassi (voor de vrienden is het Yassi), "Sharonneke ier ei kom" (tja Palestijns-Engels) en neemt het sletje mee naar boven, naar de presidentiële suite. Daar zegt hij tegen zijn harem: "opzouten wijfies! Yasser gaat eens een keertje heel lekker komen!" Hij legt Sharonneke in standje 184 en begint alles te geven wat hij kan. Plots laat Sharonneke een kreet en vliegt prompt het venster uit! Klaargekomen, roept Arafat, veegt alles proper en gaat een kopje thee drinken. U moet me niet geloven, maar ik kan het weten, want Sharonneke dat ben ik!

 

 

Osama's Grote Ommekeer

Onze sterreporter Godfried van Bouillon, heeft deze foto enkele dagen geleden geschoten aan de grot van Osama. Toen hij dit zag hangen was hij toch benieuwd hoe Osama van moslim katholiek kon worden. Een exclusief interview voor Osama.be!!

G.: Osama, wat is er gebeurd?
O.: Vorige week had ik een droom waar een ontzettend lekker wijf in voorkwam, rampetampen de hele droom door, zalig gewoon, heel wat anders dan met een kameel, was het gewoonweg vergeten! G: Wat heeft dat met de kerk te maken? O.: Tja, met al die sexschandalen in de kerk, vooral in de Amerikaanse en mijn heropgeflakkerde voorkeur voor de mens, dacht ik, ik word priester in de VS. Kan ik niet alleen genieten, maar dan zit ik ook nog eens op de eerste rij bij een volgende aanslag! En de paus is allang dood, alleen weet hij het zelf nog niet, dus wil ik die zijn jobke eigenlijk ook wel!
G: euh, ok veel succes!

 

 

 

Het OSamBa Weerbericht


Vanuit onze studio in Peshawar heten wij u welkom! Radio OSamBa, op 99 komma 9 megahertz!! Speciaal voor u in de studio, The Invisible Weatherman! The man with the plan! Want een weerbericht is voor een Taliban/al-Qaida wat een batterij is voor een dildo! Morgen krijgen we veel zon met af en toe explosies, hoofdzakelijk afkomstig van dronken Britten. Het lijkt hier Ibiza wel, alleen stopt het strand hier nooit. Regen wordt de komende vier maanden niet verwacht, wind en zandstormen des te meer, kortom luistervrienden, de ideale plek om uw vakantie door te brengen! Welkom in Afghanistan, buur van Pakistan, in oorlog met India, enkel een nucleaire aanval kan je droomvakantie lichtjes vergallen. Buiten hier en daar een mortiergranaat vanuit de bergen. Boeken dus bij AliBabaTours, slechts 500 euro per persoon, bibbergeld inbegrepen!

 

 

Osama's Hondje Aan De Drank!

 

 

De hond van Osama bin Laden, hier op de foto samen met één van Osama's moeders, is zwaar verslaafd aan bier. Gelukkig voor het beestje is het pils van de betere soort. Gisteren werd Georgie stomdronken gevonden op een trottoir in Kandahar, alwaar hij menigeen voorbijlopende Burka onderkotste. Het woefke stikte bijna zowaar in zijn eigen overgeefsel. Een behulpzame al-Qaida-werknemer kwam vlug ter plaatse en diende de eerste zorgen toe met mond-op-hond-beademing. Waarschijnlijk gaat Georgie voor een tijdje naar de Betty Ford-kliniek in Peshawar.

 

Vergissing, Zoals Bij Pim, Excuus...

Het is en blijft een trieste zaak, één van onze gedreven al-Qaida-terroristen, met een glanscarrière bij Kermit en vrienden - het perfecte alibi- heeft zich totaal niet kunnen beheersen. Het vlees was zwak, als u begrijpt. OK, ik hoor je denken, de Zweden... What the fuck! Maar toch... Bon, onze kok (geen varkensvlees, uiteraard (vandaar dat het nog meer onbegrijpelijk is)) kon zich niet meer bedwingen en heeft op een onbezonnen moment, waarschijnlijk door de overmatige consumptie van harddrugs, de bijl gezet in Anna Lindh... Bedankt voor die bloeeemen... Het al-Qaida-terreurnetwerk distantieert zich bij deze van de wanhoopsdaad onzer kok... Langs de andere kant, na twee jaar kamelenkloten te vreten in Afghanistan, leek een Zweudse keup weul leukker....

 

Masturberen Voor De Vrede!

(I cum in peace)

Voila sé eindelijk het goede voorbeeld, masturberen voor de vrede, het hele team van Osama.be rukt zich de laatste dagen te pletter om een oorlog tegen Irak te voorkomen! Heelder vaten hebben wij al gevuld met onze heerlijkheid. Hans Blix en zijn VN-kompanen zijn al een controle komen doen, maar gelukkig is ons zaad niet giftig! Wilt u ook rukken en trekken voor de vrede, of meisjes lekker met het poesje spelen, u helpt de wereld ermee op de goede weg!

Osama's Terror Park Opent Zijn Deuren!!


Pal naast het bestaande Disneyland Park bij Tora Bora in Afghanistan gaat Osama bin Laden een heel nieuw themapark openen: Osama's Terror Park. Hierin draait alles om de wereld van de terreur, explosies en biologische oorlogvoering. De officiële opening wordt verricht door onder meer mullah Omar, Louis Neefs, John Massis, Serge Gainsbourg, Danny Vuylsteke en Alain Van Der Biest.

 

 

 

Onze Mannen Spreken Een Woordje Mee!

De Belgen zijn geen bange wezels, dat bewijzen ze alle dagen! Deze foto werd getrokken toen de knaapjes in Marche les Dammes op trainingskamp waren. Albert kijkt een beetje vreemd, maar dat is omdat hij dacht dat ze hem van de rots gingen smijten. Louis Michel heeft zoals gewoonlijk weer last van zijn darmen en de Guy vraagt zich nog steeds af waar ze zijn fietske verstopt hebben...

 

Om Te Kotsen!

Open brief aan Dhr. National Geographic

Luister goed eikel, hier in Afghanistan zijn er niet veel van die vrije zenders te ontvangen zoals die van u, maar dit moet toch maar eens gezegd zijn, we slikken zelfs van ellende onze eigen antrax om wat te kalmeren, de laatste keer dat ik nog eens het achterste van een kameel heb gezien, is al weer effe geleden, zelfs viagra helpt niet!!! En weet u mijnheer Geographic, dat komt door die reclamespot voor dat slijmballenslager-gezeik van die Roger Whitacker die bij ons op het spitsuur wel vijf keer per uur rond onze oren knalt en ons netvlies tot hiertoe al veel pijn bezorgde! Hoe is het verdomme mogelijk dat die liftmuziek van die - en zie hem daar bezig met dat tienermeisje zonder burka - viezerik wordt uitgezonden? Ok, voor de centen, maar toch... Dus, nu is de vraag, enfin beter gezegd de eis; of a) u verplaatst die rommel naar andere uren bij u in Europa; tijdens de daguren, of b) u vervangt die spots door commercials van al-Qaida. Mooie spots overigens, passen beslist bij uw tv-station! Deal dus? Enne tegen Osama zeg je geen nee !!

 

De Americano's In De Golf


Ter voorbereiding van de oorlog in Irak hielden de Amerikanen in de Golf zich onledig met wat aan-boord-fun. Zoals je hier John McFarlain kan bezig zien, John was vroeger pyromaan en ging daarna bij de brandweer van New York werken. Door zijn opgelopen trauma van de WTC, hij moest de latrines in de kazerne kuisen, mocht hij upgraden tot "Firestarter" op de USS-Comedy, de trots van de Amerikaanse Navy.

 

 

Saddam's Computer

Om maar te zeggen dat de oorlog in Irak toch alleen maar over petrol gaat, hierbij de computer van Saddam zoals die te zien was bij CNN na de bombardementen op Bagdad. Ik bedoel maar, de mijne is zelfs geen Olivetti, maar een Commodore, en mij lukt de laatste tijd ook niet zoveel meer. Maar hier in Kandahar zijn de PC-marchanten groezelige mannetjes en volgens mij word ik voor de gek gehouden. Is er nu eigenlijk al kleur op het internet???

Osama bin Laden, voorzitter van de vzw al-Qaida

Gevonden!!!

De Queen Mum Is Gevonden!! Dankzij de verbetering van de Hubble-telescoop is de Queen Mum teruggevonden in een ver sterrenstelsel. Osama.be kon deze exclusieve foto bemachtigen!

 

Osama Als Burgemeester!

Osama bin Laden biedt het Antwerpse stadsbestuuroplossing aan. Geen Abu Dja Dja, geen Filip Dewinter, geen Leo Delwaide (oh my god!), geen Hugo Coveliers of een Patrick Janssens, maar nee, euh ja dus, Osama bin Laden!!! Wie anders is in staat, desnoods met geweld, om de vrede in " 't Stad " te bewaren. Rellen? Antrax in de plaats van traangas! Visakaarten? Alles op mijn rekening, die onnozele prullen zoals een sjakoske en een beetje Channel n°5 zal er wel af kunnen zeker? Als eerste daad zal Osama beloven om dan toch geen vliegtuigje te laten neerstorten op den "Boerentoren" en moet Ward Beysen tongzoenen met Filip Dewinter op de trappen van het stadhuis tijdens hun homo-huwelijk. Vervolgens moeten ze in een stripbar zoals de Reeves rond de paal gaan dansen en uiteraard strippen tot ze 1000 euro verzameld hebben, kwestie dat de borg van hun Visakaarten in orde komt.

Brand In Het Witte Huis!

Het heeft gebrand in de zuidelijke vleugel van het Witte Huis.

Duidelijk een sabotagestreek van Osama bin Laden's al-Qaida-netwerk! De brand ontstond in de persoonlijk bibliotheek van George Bush en is volledig verwoest. De president is compleet van streek nu zijn twee boeken in de fik gevlogen zijn. Hij had zelfs de prentjes van het tweede boek nog niet allemaal ingekleurd en zijn wasco's zijn gesmolten van de hitte!

Home

Vorige pagina

Osama.be is a registered trademark of Osama Holdings Inc. Osama.be is a trademark of al-Qaida Parody Holdings Inc. Copyright 2001 - 2014 Taliban Holdings Inc. All rights reserved.

Klik hier voor nog meer waargebeurde verhalen!