English Site Antwaarpse Seit Brusselse saait

 

Zo ziet de gevel van het gebouw er uit. Het beentje van de R in RIJPT is er al verschillende keren afgebroken; een demonstratie van het al-Qaida-geweld van de Willebroekse afdeling ziet u er boven.

Klik hier voor nog meer waargebeurde verhalen!

 

Steun Dit Actieplan Tegen Het Terrorisme!


President George W. Bush van de VS heeft de Europese Unie gevraagd om eendrachtig achter de strijd tegen het terrorisme te staan. Bij een van de voorgestelde maatregelen kunnen wij alvast als burger een actieve rol spelen. Aangezien de moslimfundamentalisten van de Taliban en al-Qaida zich hevig verzetten tegen alcoholgebruik en het zien van vrouwelijk naakt, ander dan de eigen vrouw en het als een zonde beschouwen, wordt ons gevraagd om aan de volgende actie van burgerzin deel te nemen:

Morgenmiddag om 12 uur CET, worden alle vrouwen opgeroepen om naakt buiten te komen en zo over straat te lopen. Aan de mannen wordt gevraagd hen te volgen, met een pils in de hand. Dit zou ons moeten toelaten om de terroristen onder ons (zij die niet meedoen!) te ontmaskeren.

De Verenigde Staten danken u voor uw onbaatzuchtige inzet.

 

 

 

 

Aanslag op Belgacom Tower in Brussel!

Brussel - Een onbekende man met baard, waarschijnlijk afkomstig uit het Midden-Oosten, heeft vanmorgen een zelfmoordaanslag willen plegen op het Belgacom-kantorencomplex in het centrum van de hoofdstad. Ooggetuigen meldden, nog duidelijk zwaar onder de indruk, hoe de man, luid roepend: "dood aan Belgacom, lang leve Telenet", met zijn fiets frontaal tegen de gevel van het gebouw kwakte. Gelukkig vielen er geen slachtoffers te betreuren. Ook de man zelf overleefde de aanslag, maar werd al gillend en met een waanzinnige blik in zijn ogen weggevoerd door toegesnelde hulpverleners.

De federale politie zei dat de man onvoldoende snelheid had kunnen ontwikkelen om grote schade te veroorzaken en er zou nooit gevaar geweest zijn voor de volksgezondheid. Desondanks werd een tijdlang fase I van het rampenplan afgekondigd.

Voormalig commissaris van Schaarbeek en nu notoir Vlaams Blokker Johan Demol: "hij was duidelijk te lui, de schade bedraagt maximaal drie euro."

De Brusselse burgemeester Freddy Tielemans verklaarde voor de VTM-camera's: "De Belgacom Tower is een kwalijke zaak, als ik mijn zin had gekregen dan had Belgacom op de Heizel gebouwd, er is plaats genoeg en je kan er zelfs met een fiets voldoende snelheid ontwikkelen".

De CD&V, Spirit van Bert Anciaux, Geert Bourgeois van de NV-A en de NCD/VLD rond Johan Vanhecke eisen de oprichting van een parlementaire onderzoekscommissie. Het Vlaams Blok wil nog een stap verder gaan en wil graag weten om wat voor type fiets het ging, of het geen gestolen exemplaar was en of er in de toekomst geen fietsen ter beschikking kunnen gesteld worden van eigenmoordterroristen.

Justitieminister Marc Verwilghen van de VLD heeft vrijwel onmiddellijk na de aanslag zijn ontslag aangeboden aan premier Verhofstadt. Die heeft zijn vertrek intussen aanvaard, maar zei wel dat de sortie van Verwilghen volledig los staat van de aanslag.

Minister van Buitenlandse Zaken Louis Michel, die zich ter plaatste begaf, stelde zich later op de dag de vraag of het gevonden poeder geen miltvuurbacterie (antrax) bevatte, maar dat bleek na analyse afgeschraapte beton te zijn. Bij Michel werd ook poeder gevonden, maar dankzij de parlementaire onschendbaarheid werd daar geen informatie over vrijgegeven. Bronnen bij het voormalige weekblad BLIK spreken van 'slechts' een kleine hoeveelheid cocaïne.

 

Bush: 'Ik heb Osama Bij Zijn Kloten!'

WASHINGTON - DC: "Ik heb hem werkelijk bij zijn kloten!", getuigt president Bush voor de Washington Daily.

'Tijdens de verkiezingsstrijd met Al 'don't kick me because I'm boring' Gore heeft Osama me letterlijk honderden miljarden dollars toegestopt om Gore te overwinnen. Toen ik hem vroeg hoe ik dat geld terug moest betalen zei hij: "drop het maar boven Afghanistan!"

'Jammer genoeg zei hij niet in welke vorm, dus heb ik het maar in de vorm van duizend bommen en granaten gedropt! HAHAHAHAHA, de lullo!' aldus George W. Bush.

Osama zelf reageerde ziedend: "Ik zal hem nog wel eens bij zijn Pretzel hebben!"

 

Vanavond Op Breedbeeld-televisie!

Gijzelingsactie In Amsterdam

De gijzeling in de Rembrandttoren in Amsterdam is voorbij. De gijzelnemer heeft zichzelf afgeknald in het schijthuis, met twee scherpe kogels. De actie was terecht gericht tegen breedbeeld-televisies en met name tegen die brol van Philips. De gijzelnemer was de vader van Osama, die gefrustreerd was vanwege zijn eigen rommel-breedbeeldtoestel. Klachten bij Philips zouden onbeantwoord zijn gebleven waarna hij tot de gijzelactie had besloten. (en dat exact zes maanden na de WTC!) Hij verzette zich in een fax tegen "de manipulatie door de verkopers van breedbeeldtelevisies". Volgens Osama's vader maken die zich schuldig aan het verkopen van "creatieve onzin", zoals onder andere deze degoutante website.

 

Nichtje van Bush aangehouden


TALLAHASSEE - De politie in de Amerikaanse staat Florida heeft de nicht van de Amerikaanse president Bush gearresteerd. Noelle Bush, dochter van gouverneur Jeb Bush van Florida, poogde bij een drogist medicamenten te krijgen met een vervalst recept. Dat meldden Amerikaanse media. Het zou gaan om het middel Xanax, voor de behandeling van ziekelijke angst en spanning. Noelle is in afwachting van een rechtszaak intussen vrijgelaten.

Xanax, my ass, het wijf zit aan de bruine! (heroïne dus, uit Afghanistan, zo melden bronnen bij al-Qaida)

WAARSCHUWING !

Anthrax

Beste surfer, Indien u een e-mail zou ontvangen waarbij een verdacht poeder als attachment bij zit, gelieve dan niet te panikeren. Het verdachte poeder zou de bacterie anthrax (bacillus anthracis), kunnen bevatten. Indien u zo'n e-mail ontvangen ga dan als volgt te werk:

a)Koppel alle besmette onderdelen (monitor, computer, muis, toetsenbord.), af en steek ze in een plastic zakje, en sluit dit goed.

b)Steek dit zakje op zijn beurt in een tweede plastic zakje, en sluit dit eveneens goed.

c)Verwittig de hulpdiensten (101), zij sturen de civiele bescherming, om in hun gasdichte pakken de besmette onderdelen te verwijderen.

d)Verwittig ook de telefoonmaatschappij, of de kabelmaatschappij als u via de kabel surft. Zij zullen de kabels uit de grond komen trekken en deze in een plastic zakje steken (en dat zakje in een tweede zakje).

e)Ook alle servers waarlangs de e-mail gekomen is zullen in plastic zakjes moeten verdwijnen.

f)Is uw computer aangesloten op een netwerk, verwittig de beheerder dat hij het netwerk in 2 plastic zakjes moet steken.

e)Indien de e-mail positief bevonden wordt op de miltvuurbacterie, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met uw huisarts, hij zal u Sars voorschrijven, en u in een plastic zakje steken (en in een tweede).

Nog onze excuses voor het ongemak.

Hoogachtend,

De Osama-directie

 

Ja, ik was Een Slachtoffer Van WTC
(The names have been changed to protect the innocent!)
Een eerlijke getuigenis

Osama vertelt: het is alweer effe geleden, die avond daar in Hamme, het was een troebele avond, met troebele bv's, De ene was Frank de laatste was Walter, twee vedetten van het scherm. Sergio draaide die avond de plaatjes, ik merkte toen voor de eerste keer, dat hij het febbeke was van Walter. Ik voelde mij als koopwaar van twee ranzige bv's, Er werd over mij onderhandeld, daarna kwam Walter mij betasten. Hij pakte me bij mijn knie, en ik dacht, hoger Walter!
Zijn hand ging over mijn kruis en hij vroeg, wil je een klinker kopen? "Ja, ik wil een klinker kopen", antwoorde ik. Ik kocht de letter O, van Osama uiteraard. Ondertussen draaide Sergio voor mij: "Simply The Best" van Tina Turner. Ik las hetzelfde in Walters ogen. Ik vroeg me af hoeveel keer Walter al eens in Sergio's bekje had geschoten. Het moeten vele klinkers geweest zijn. Frank bracht zijn hand naar mijn krijtje, en ik dacht: " hij begint weer!" Ik was willoos in de greep van zijn hand, en hij, een onbeschreven bord. Teenlovers waren het, van de goordere soort; het leek wel een kinderacademie. Het zou goed passen in het vroegere VT9-progamma 'Filmdinges-late nite'.

 

Volgens De Amerikanen Was Het Geen Aanslag...

 

Wij weten beter, van onze informanten hebben wij vernomen dat de al-Qaida-afdeling uit Sint-Niklaas achter deze aanslag zit. De piloot, de 15-jarige Charles Bishop, in café "den Vetten Os" beter bekend als zotten Johny, riep het donderdagavond nog tijdens het gratis vat van studentenvereniging 'ek kan da', het verbasterde Oost-Vlaams voor al-Qaida; "'k gon er iene ramme!" Waarbij iedereen, buiten de insiders van 'ek kan da', dacht dat hij gay geworden was. Later bleek wat hij bedoelde!

Uit De Gazet: WASHINGTON - Een klein vliegtuig heeft zich zaterdag in een kantoorgebouw geboord in de Amerikaanse stad Tampa in de staat Florida. Dat meldden de luchtvaartautoriteiten. Volgens de politie gaat het niet om een terroristische aanslag.


 

 

 

Gevaarlijk Pakketje Voor Premier Blair

LONDEN - De Britse politie is op zoek naar veertien pakketjes met een gevaarlijke chemische stof daarin. Twee van die pakketjes zijn gestuurd naar premier Blair en een Schotse politicus, van wie de naam niet bekend is gemaakt.

Volgens een anoniem telefoontje dat vrijdag bij de politie in Londen binnenkwam, zijn de poststukken verstuurd door de Scotish National Liberation Army.

Scotish??? Zeveraars, de Stichting van Niet Lukkende Aanslagen, ja! Had al-Qaida het gedaan, had het er wel anders uitgezien!.

 

Fayetteville

De bewoners van de Anthrax Street in Fayetteville, North Carolina, hebben altijd al grappen en ongelovige uitroepen moeten aanhoren als ze hun adres opgaven. Maar sinds de angst voor bioterrorisme heeft toegeslagen, is het zo erg geworden dat ze er genoeg van hebben.


,,Ik heb nooit begrepen waarom ze de straat zo hebben genoemd'', zegt Cami Walker, die hoopt dat de zeven gezinnen in de straat zich zullen inspannen om een nieuwe straatnaam te krijgen. Bewoonster Karen Williams is ervan overtuigd dat ze alle buren mee kan krijgen naar de regionale autoriteiten, die de nieuwe naam moeten goedkeuren.

De regio accepteert elke naam die niet obsceen of te lang is. Verder moet de naam uniek zijn, zodat de straat in geval van nood direct te vinden is.

 

Fransen Sturen Pretzels Naar Bush!

In Frankrijk is een actie begonnen om massaal pretzels te sturen naar de Amerikaanse president George W. Bush. De actie op de site: www.bretzelforbush.com moet tegenwicht bieden aan Amerikaanse boycot van Franse frietjes (geef ons maar frituur Richard, maar bon...) en 'French toast' (wentelteefjes) door onder meer leden van het Amerikaanse Congres. Dit initiatief is gericht tegen de anti-oorlogshouding van Parijs over Irak.

Bush verslikte zich begin 2002 in een pretzel waarna hij tegen de vlakte knalde. Hij liep daardoor een tijdje rond met een 'voze' bakkes. De site vraagt bezoekers om de zoutjes te kopen voor 7 euro-pegels. Daarvan gaat een euro naar een goed doel (al-Qaida?). De initiatiefnemers stellen dat hun ludieke initiatief gericht is tegen de Bush-administratie en niet tegen de Amerikaanse bevolking.

Recruten Gezocht!

Berlusconi Pist In zijn Tanga


Tijdens één van zijn verschijningen voor wild publiek heeft de Italiaanse president Silvio Berlusconi, na het opeten van een pretsel een lachbui gekregen doordat hij daarbij aan de farce dacht van zijn Amerikaanse ambtgenoot George W. Bush, die zich begin 2002 in een pretzel verslikte, waarna hij met zijn smoel tegen de vlakte knalde. Hij liep daardoor een tijdje rond met een 'voze' bakkes. Berlusconi, bekend om zijn grappen over andere politici, zeikte van het lachen in zijn broek. Tijdens een interview met het Britse weekblad The Spectator zei hij ook nog: "Mussolini heeft nooit iemand gedood. Mussolini stuurde mensen op vakantie" en "dat hij er over zou nadenken om een terrorist te worden, moest hij in een ondemocratisch land wonen". Gieren, die Berlusconi! Een makker naar Osama's hart!

 

 

Osama's Johnnenbak!


Osama bin Laden, heeft, naar aanleiding van het laatste misbruik van zijn kameel en de daaropvolgende dood van het beestje, besloten om zich een splinternieuwe auto aan te schaffen, het geld komt nog vlotjes binnen, ondanks de pogingen van Bush en het wordt toch ook eens tijd voor iets nieuws, een nieuw imago na de Taliban! Niet dat de baarden en de burka's weg moeten, maar een terrorist moet zich snel kunnen verplaatsen en onopvallend blijven, vandaar de keuze voor deze Johnnenbak. Ook de achtervleugel van deze Mitsubishi geeft de terrorist het gevoel dat hij ieder moment kan opstijgen en ergens binnenvliegen, uniek, voorwaar. Vooral in Afghanistan een opvallende verschijning, maar daar zit al-Qaida relatief veilig. In het buitenland, zoals bijvoorbeeld in België en Nederland, daar valt hij niet op, want het gros van de bevolking zal zeggen: "Kijk, kijk, de Johnnenbak van de dag!" en zullen niet beseffen dat er een tijdbom voorbijreed. Misschien gelukkig maar, want wat is er nu erger? Een bom of een John? Zijn we er? Merci!

 

 

Vorige pagina

Osama.be is a registered trademark of Osama Holdings Inc. Osama.be is a trademark of al-Qaida Parody Holdings Inc. Copyright 2001 - 2014 Taliban Holdings Inc. All rights reserved.

Klik hier voor nog meer waargebeurde verhalen!