Terug naar Osama.be
Mobilisatie Al-Qaida
 

Recruten gezocht
(m)

Al Qaida

Bedrijfsomschrijving:
Al-Qaida is een wereldwijde organisatie ter bestrijding van het westen. Door de jaren heen hebben we ons kunnen opwerken tot één van de grootste terroristische organisaties ter wereld. Recent is een groot deel van onze recruten echter "verdwenen" door omstandigheden. De slechte verkoop van Antrax, saringas, ricine en de groeiende aanwezigheid van papavers drukken op onze groepering. Dit alles zorgt, gelukkig voor u, dat er heel wat vacante betrekkingen zijn binnen de organisatie van bin Laden: Al-Qaida.

Functieomschrijving:
U geniet een twee maanden durende opleiding in één van onze kampen. Daarna wordt u benoemd tot vast recruut van onze wereldlijke organisatie. U bezit over het nodige uithoudingsvermogen, bent geïnteresseerd in vliegtuigen en zelfmoord staat in uw woordenboek. Kennis van de Islam is een pluspunt, zeker als u het TE radicaal interpreteert. Duur contract hangt af van uw levensduur. Noties van explosieven wordt warm onthaald. (semtex, nitroglycerine, enzovoort) Scheren is verboden, het dragen van een baard en bomschoenen is verplicht.

Tijdens uw werkuren kan u genieten van een heerlijke zon en de rustgevende stilte van de bergen. Deze kunnen echter verstoord worden door enkele explosies.

Interesse en referentienummer bedrijf:
Schrijf dan meteen met de referentie OSAMA/01 naar het contactadres.

Referentienummer www.osama.be:
Vergeet niet naast het referentienummer van het bedrijf volgende vacaturecode te vermelden in je sollicitatiebrief:
' www.osama.be - 11-09-2001'.

Uw reactie naar:
Osama bin Laden
Abbottabad, Waziristan Haveli
Pakistan

e-mail:
osama@osama.be

Osama.be is a registered trademark of Osama Holdings Inc. Osama.be is a trademark of al-Qaida Parody Holdings Inc. Copyright 2001 -2014 Taliban Holdings Inc. All rights reserved.

Opleiding:
HOBU
Middelbaar
HOLT
HOKT


Type:
Voltijds

Talen:
Arabisch/Engels

Hebreeuws is een pluspunt

Contract type:

Onbepaalde duur

Ervaring:
Starter [afgestudeerd]

Bron:
Al-Qaida.com


Terug naar de site